By Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró

"Sembla un producte Disney que no té por de mostrar los angeles sang, los angeles prostitució i les conseqüències de los angeles guerra". Jaume Albertí - Gotham Comics.

Els descobriments dels arqueòlegs Jaume Deyà, Pablo Galera i el seu equip al jaciment d´Almallutx, al Gorg Blau, desvetllen com period l. a. forma de vida que duien els musulmans i berebers de los angeles Tramuntana. Aquesta vida fou bruscament truncada in step with uns fets bèlics de trágiques conseqüències i que es convertiria en un gran genocidi a l. a. Mediterrània. És attainable trobar virtuts com l. a. noblesa, l´amor i los angeles compassió enmig del gran drama que suposà l. a. Conquesta del rei Jaume I, anomenat el Conqueridor? Beatriz Colom Poceiro ens il.lustra aquesta història sobre l. a. fi de l. a. Mallorca bereber en unes vinyetes repletes d´emocions i detalls basats en els descobriments arqueològics del Jaciment.
ALMALLUTX. EL mystery DE los angeles TRAMUNTANA és un còmic sobre l. a. Conquesta de Mallorca, basat en fets reals i històrics.

Nota dels Editors.
Un còmic according to a representar i donar forma als descobriments efectuats al jaciment d’Almallutx és una feina immensa, consistent withò aquesta style que s’esmenta al principi del pròleg, que no es cerca ni es troba, sinó que es fabrica, va fer que l’artista mallorquina Beatriz Colom Poceiro, que malgrat l. a. seva joventut ja té al seu palmarès diversos premis, s’enamorés del projecte. hello ha posat tal passió i disciplina que ha aconseguit lo que en una factoria com Disney seria una tasca d’un equip de diverses persones en un temps rècord. hello ha moltes hores de feina en aquest còmic, qualsevol que n’entengui ho sabrà veure. in step withò lo més vital: hello ha autèntic amor i vertader compromís. hello ha imaginació, in step withò també fidelitat. hello ha contenció: a les imatges que podrien haver resultat cruentes l’artista ha estat summament delicada, in line withò alhora expressiva. los angeles història d’amor afegeix un point que és imaginari, consistent withò ben attainable, fins i tot possible, i assoleix que els lectors de qualsevol edat puguin empatitzar millor amb els fets històrics. in keeping with acabar, l’estil de na Beatriz, amb uns dibuixos molt agradables a l. a. vista, i el gran detallisme que l. a. caracteritza, aconsegueix lo que semblava most unlikely: uns personatges que enamoren i a més, afegir una nota d’humor en algunes escenes mítiques, com los angeles de les “quaranta putes consagrades”. Nosaltres dos ens fem un tip de riure cada cop que mirem aquestes grandioses vinyetes! I només és un exemple.
Com a editors, in step with a nosaltres és un honor immens albergar aquesta obra en el nostre catàleg més selecte. I només tenim un desig: que els lectors gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.
Valga l. a. redundància, en les properes pàgines tenim el gran honor de presentar-vos
Almallutx. El mystery de l. a. Tramuntana.
Assaboriu-lo a poc a poc, amb plaer i amb respecte i amb una mica de dolor quan calgui. Gaudiu-lo amb emoció i amb un somriure quan així ho mereixi.
Teniu un tresor entre les mans.
Biel Pol i Joana Pol –Editors.

Show description

Read or Download Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) PDF

Best historical fiction graphic novels books

Tenzing : Sur le toit du monde avec Edmond Hillary (French by Christian Clot,Jean-Baptiste Hostache PDF

Remark Tenzing est devenu le most excellent homme à gravir l’EverestLorsque les Anglais proposent au sherpa Tenzing d’être le sirdar (chef des porteurs) de leur expédition à l’Everest de 1953, il n’accepte qu’à une situation : être considéré comme un grimpeur à half entière et avoir sa probability pour le sommet.

Alix (Tome 34) - Par-delà le Styx (French Edition) by Jacques Martin,Marc Jailloux,Robin Le Gall PDF

En Afrique, César s'apprête à livrer une bataille décisive contre les derniers partisans de Pompée. Pendant ce temps-là, à Rome, Héraklion est frappé par un mal étrange. l. a. sauvegarde de l'enfant conduira Alix aux confins de los angeles Numidie. Là, il recevra une aide inattendue, venue du malheureux crossé d'Héraklion.

Download e-book for kindle: In Da Hood: Seven Outrageously Wild Short Stories by Wilmer Cuba

Drawn—both figuratively and literally—from his personal reports starting to be up and instructing artwork at excessive colleges in internal urban Newark, New Jersey, artist Wil Cuba invitations readers to adventure grinding poverty, race family members, younger lust and primary love during the eyes of 4 unforgettable characters. a chain of 7 interconnected brief tales advised either in notice and photographs, In ‘Da Hood chronicles 4 adolescent boys and their lives within the tasks of Newark.

Download e-book for iPad: Pieter Hoorn - Tome 01 : La passe des cyclopes (French by Frank Giroud,Norma

Frank Giroud et Norma décrivent avec ardour le monde fabuleux des compagnies marchandes qui régissaient le monde. ..

Extra info for Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition)

Sample text

Download PDF sample

Almallutx: el Secret de la Tramuntana.: La Conquesta de Mallorca per Jaume I el Conqueridor. (Catalan Edition) by Beatriz Poceiro,Biel i Joana Pol,Jaume Deyà Miró


by Edward
4.4

Rated 4.99 of 5 – based on 35 votes